ENY Design-térhódító

Lakberendezés a pincétől a padlásig .....

Álomszép vendégház.....

2015. november 01. 16:39 - Enikő Sz Demeter

A svájci vendégház maga a csoda, Zermatt alpesi városban  a Matterhorn északi oldalán ,sziklák, hegyek  gleccserek látványát nyújtó  panorámával. A hatalmas ablakokon keresztül szinte a természetben érezhetjük magunkat, a felhasznált alapanyagok tömör dió, brazil kő és olasz márvány tökéletes egyensúlyban van a környezetével, a berendezés meg pazar.

fotók: Le Collectionist

chalet-matten-23.jpgchalet-matten-02_1.jpgchalet-matten-03.jpgchalet-matten-06.jpgchalet-matten-07.jpgchalet-matten-11.jpg

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://enydesignterhodito.blog.hu/api/trackback/id/tr78041632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kyria 2015.11.03. 10:09:06

Nekem Zermatt volt maga a csoda. Olaszos báj, német alaposság, svájci rendszeretet. Bónuszként meg ott magasodik a Matterhorn (az meg vicces volt, mikor néhány vállalkozó kedvű turista rövid ujjú felsőben gondolta abszolválni a fellibegést. Mert bár nyáron voltunk, fent nemhogy a kabát, de még a sapka/sál/kesztyű is bőven jól jön).
süti beállítások módosítása